31 Mayıs 2012 Perşembe

Ölüm Yarışı -#8211; Death Race 1-2 Türkçe Dublaj Boxset




Cezaevleri kuruluş amaçları olarak toplumun düzenini bozan kişilerin, toplumdan soyutlanarak ıslah edilmeleri prensibine dayanmaktadır. Fakat filmimizin geçtiği cezaevi bu amaçtan sapmak bir yana tam zıttı bir faliyet içine girerek mahkumların hayatta kalabilmek için birbirleriyle ölümüne yarıştırılıp dövüştürüldüğü bir yer haline getirilmiştir. Hapishanenin yöneticileri mahkumlar üzerine bahis oynatarak para kazanmaya başlamışlardır.

Ölüm Yarışı -#8211; Death Race 1

Mahkumlar cephesinde ise vahşi doğa yasalarının geçerli olduğu bu ortama ayak uydurubilen Jensen Ames (Jason Statham) gibileri bu kunuda uzmanlaşmışlardır. Jansen bir otomobil yarışçısıdır ve aynı zamanda eski bir dolandırıcıdır; suçsuz olduğu halde adalet yerini bulmamış ve içeri atılmıştır. Kahramanımız Müdür (Joan Allen) tarafından gladyatör olmaya zorlanarak önüne iki seçenek konur:Ya hücrede sonsuza kadar kalmak Ya da savaşı kazanıp özgürlüğüne kavuşmaktır. Jansen üç gün süren amansız bir mücadeleye girip en amansız mahkumlara karşı mücadele eder ; silahlar, el bombaları ve daha birçok alet kullanılır inanılmaz dövüş sahnelerinin olduğu film dövüş ve macera severlere tavsiye edilir.
IMDB Puanı: 6.6
Oyuncular: Jason Statham, Tyrese Gibson, Natalie Martinez, Joan Allen, Ian McShane
Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera
Senaryo: Paul W.S. Anderson, J.F. Lawton
Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Fragman

Bu Filmi Online İzlemek İçin Buraya Tıklayın

Ölüm Yarışı -#8211; Death Race 2

Jason Statham'ın Başrolünü oynadıgı 2008 yapımı Ölüm Yarışı/Death Race,Filminin devamı niteliğinde olan Aksiyon ve macera filmi.Bu filmde Jason rol almıyor.Fakat heyecan ve macera devam ediyor.
IMDB Puanı: 5.6
Yapım: 2010 ~ GüneyAfrika
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen: Roel Reiné
Oyuncular:
Sean Bean, Danny Trejo, Lauren Cohan, Ving Rhames, Robin Shou, Luke Goss, Tanit Phoenix, Bjorn Steinbach, Frederick Koehler, Joe Vaz, Kevin Otto, Leon Clingman, Paul Hampshire, Richard Lothian, Ricky Botsis, Ryan Kruger, Sean Higgs, Warrick Grier
Senaryo: Paul W.S. Anderson, Tony Giglio
Yapımcı: Paul W.S. Anderson, Jeremy Bolt, Mike Elliott
Süre: 1 saat 35 dk
Fragman

Bu Filmi Online İzlemek İçin Buraya Tıklayın
film izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder